AGENCIJA

Družinska terapija - agencijaV inštitutu Vita bona želimo (družinsko) terapijo približati vsem ljudem in vam pomagati pri izbiri vašega osebnega terapevta. Zavedamo se, da izbira terapevta nikoli ni lahka in da je težko dobiti informacije o kvalitetnem delu. Se tudi vi sprašujete, h komu po pomoč? Tu smo za vas. Nudimo vam osebno pomoč pri izbiri svetovanja. Dogovorite se za informativni razgovor, kjer bomo skupaj odkrili kateri terapevt lahko prisluhne prav vasi zgodbi. Svetovanje vedno poteka po predhodni najavi.

Ste že obiskali terapevta in bi nam radi posredovali pohvalo ali kritiko, ter tako pomagali tudi drugim do kvalitetne terapije, terapevtom pa do boljšega dela? Pokličite nas.

Vaše mnenje je pomembno in želimo si, da bi skupaj z vami lahko ustvarjali se bolj varno terapevtsko okolje. Namen vaših komentarjev je tako pomoč strankam in terapevtom. Kvaliteto bomo pohvalili, kritiko pa vzeli kot priporočilo za boljše delo. Dobre terapevte ustvarjate tudi klienti, zato bomo veseli vašega odziva. Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše mnenje.

POMOČ PRI IZBIRI SVETOVANJA

PSIHOTERAPIJA

Potrebujete pomoč pri izbiri terapevta ali strokovnjaka? Poleg naše družinske terapije nudimo povezavo s strokovnjaki področij družinske terapije po vsej Sloveniji. Nudimo tudi povezave s strokovnjaki drugih tehnik psihoterapije. Svetovanje poteka po telefonu ali prek interneta.

POMOČ PODJETJU

SUPERVIZIJA

Nudimo vam spremljanje dinamike odnosov znotraj vašega podjetja in strokovno pomagamo vzpostavljati uspešno komunikacijo celotnega kolektiva.

HEADHUNTING

Če potrebujete pomoč pri izbiri vaših sodelavcev ali zaposlenih, skupaj z vami opravimo razgovore s ključnimi kandidati in svetujemo o izbiri prave osebe.

POSLOVNO SVETOVANJE

Terapevti v sodelovanju z različnimi strokovnjaki ugotovimo stanje podjetja in preko supervizije in poslovnih predlogov povečamo produktivnost podjetja.

VZGOJA IN STARŠEVSTVO

Inštitut Vita Bona za boljše življenje verjame v sočutno starševstvo in sodeluje s programi, ki staršem omogočajo lasten razvoj in boljši stik s sabo in otroci.

SKUPINA SOČUTNO STARŠEVSTVO

Spremljate jih lahko na Facebook aplikaciji kot zaprto skupino “Sočutno starševstvo”, kmalu pa pripravljajo tudi novo spletno stran. Katja Knez Steinbuch v skupini deluje kot strokovna moderatorka in občasno odgovarja na vaša vprašanja. Vabljeni k ogledu: Sočutno starševstvo

SKUPINA SOČUTNO PARTNERSTVO

Nastala je kot nadaljevanje zgoraj omenjene skupine. Tudi tu najdete odgovore Katja Knez Steinbuch na vprašanja bralcev. Dobrodošli tudi tja: Sočutno partnerstvo

MAMINA MAZA

Spletna stran, na kateri mladi starši najdete brezplačna predavanja za nosečnice in starše, tečaje za otroke in športne aktivnosti za mamice.

SOČUTNO VARSTVO OTROK

V sodelovanju z dr. Andrejo Poljanec, Janjo Urbančič, dddr. Christianom Gostečnikom in Tino Jereb izobražujemo vzgojiteljice, varuške in druge strokovne delavke/delavce za delo z otroci po modelu relacijske družinske terapije, na sočuten, rahločuten in varen način.

Na nas se lahko obrnete, če potrebujete takojšnje krajše ali dolgoročno varovanje otrok. Vse naše varuške so v procesu izobraževanja, vključene pa bodo v supervizije in  terapevtske skupine. V prihodnjem letu pa želimo odpreti tudi prvi sočutni vrtec. Za več informacij nas pokličite!

  • Cenik storitev
  • Svetovanje glede izbire terapevta – 40 EUR
  • Supervizija – PO DOGOVORU
  • Headhunting – 50 EUR
Copyright © 2018 - Vita Bona - družinska terapija